[ad_1]
![]() |
【سئول = اخبار】 رئیس جمهور کیم جونگ اون در روز دوازدهم در مراسم اختتامیه هشتمین کنگره حزب در پیونگ یانگ سخنرانی کرد. باید اقدام کنیم. “2021.01.13. (عکس = ضبط روزنامه کارگری) |
[서울=뉴시스] خبرنگار لی جائه وو = کره شمالی در ارزیابی دموکراسی که توسط 167 کشور در سراسر جهان انجام شد ، 16 سال متوالی در آخرین رتبه قرار گرفت.
با توجه به صدای ایالات متحده (VOA) در چهارم ، واحد اطلاعات اقتصادی اکونومیست (EIU) ، یک آژانس تجزیه و تحلیل رقابت برای هفته نامه انگلیسی اکونومیست ، “شاخص دموکراسی 2020” را در دوم منتشر کرد.
شاخص دموکراسی ، که در ابتدای هر سال توسط EIU منتشر می شود ، شاخصی است که سطح دموکراسی در هر کشور را به نتایج ترجمه می کند و پنج دسته را ارزیابی می کند: روند انتخابات ، تکثر ، عملکرد دولت ، مشارکت سیاسی ، فرهنگ سیاسی و آزادی مدنی .
در این ارزیابی که در مجموع 167 کشور انجام شد ، کره شمالی در رده 167 قرار گرفت و با 1.08 امتیاز از 10 در رتبه آخر قرار گرفت. به طور خاص ، “0 امتیاز” در هر دو گروه انتخاب و تکثر “و” آزادی های مدنی “دریافت کرد.
براساس شاخص دموکراسی ، این گزارش کره شمالی را به عنوان “یک رژیم اقتدارگرا” طبقه بندی می کند ، و آن را در دسته بندی “دموکراسی کامل” ، “دموکراسی بد” ، “رژیم مخلوط” و “رژیم اقتدارگرا” طبقه بندی می کند.
کره شمالی از سال 2006 ، زمانی که برای اولین بار شاخص دموکراسی منتشر شد ، 16 سال متوالی در پایین ترین سطح قرار داشت. صدای آمریکا توضیح داد که کره شمالی از زمان انتشار شاخص هرگز از سطح 1 امتیاز فراتر نرفته است و در سال 2008 حتی به سطح 0 واحد سقوط کرده است.
در همین حال ، نروژ با 9.81 امتیاز در شاخص دموکراسی 2020 ، ایالات متحده با 7.92 امتیاز 25 و کره با 8.01 امتیاز در رتبه 25 قرار دارند.
◎ هم اندیشی مطبوعات Newsis [email protected]
[ad_2]