[ad_1]
![]() |
[서울=뉴시스]خبرنگار لی جائه جون = سهم خارجی های دارای اوراق قرضه دولتی در چین ، دومین بازار بزرگ اوراق قرضه جهان ، برای اولین بار در اواخر ژانویه از 10 درصد عبور کرد.
در روز چهارم ، خارجی هایی که اوراق قرضه چینی دارند ، داده های مربوط به تسویه حساب ثبت شده اوراق قرضه دولت مرکزی چین (CCDC) ، آژانس تسویه حساب برای بازار اوراق قرضه بین بانکی را در تاریخ چهارم ذکر کردند. در آن زمان گزارش شده بود که در برابر 1.9877 تریلیون یوان به 2 تریلیون یوان (حدود 346 تریلیون بوی بد و 309.7 میلیارد دلار) می رسد.
این رسانه گفت که اگر براساس داده های مربوطه محاسبه شود ، سرمایه گذاران خارجی 10.33 درصد از کل اوراق قرضه دولت چین را در اختیار دارند.
دارایی های خارجی اوراق قرضه دولت چین از دسامبر گذشته 121.1 میلیارد یوان افزایش یافته است. نرخ رشد ماهانه بالاترین میزان از ژوئیه 2018 است.
بر اساس توافق نامه ثبت اوراق قرضه دولتی ، دارایی اوراق قرضه خارجی صادر شده توسط بانک دولتی چین به 956.9 میلیارد یوان رسیده است که نسبت به پایان دسامبر سال 2020 4.1 درصد افزایش داشته است. افزایش 37.8 میلیارد یوان.
ذخایر سرمایه گذاران خارجی از اوراق قرضه چینی در حال گسترش است.
اوراق قرضه چینی به تدریج در شاخص های اصلی اوراق قرضه بین المللی قرار می گیرند و سیاست های مالی بیشتر و نرخ بهره بالاتر در مقایسه با سایر کشورهای بزرگ ، سرمایه گذاران خارجی را به خود جلب می کند.
همدردی مطبوعات مطبوعات نیوز [email protected]
[ad_2]