[ad_1]

استان های Aichi و Gifu با بهبود وضعیت عفونت که احتمالاً برطرف می شود

پیوند_انتخابی
[도쿄=AP/뉴시스]شهروندان نقاب دار در خیابان های گینزا ، توکیو ، ژاپن در 26 ام پیاده روی می کنند تا از ابتلا به ویروس کرونا ویروس جدید جلوگیری کنند (کرونا 19). در آن روز در توکیو ، تعداد موارد تایید شده جدید در روز دوباره در عرض سه روز از 1000 مورد عبور کرد. 2021.01.26.

[서울=뉴시스]خبرنگار کیم هه کیونگ = دولت ژاپن مجدداً سیاست ریشه کن کردن آن در برخی مناطق در دوازدهمین وضعیت اضطراری ویروس کرونا ویروس جدید (کرونا 19) را که به 10 دولت محلی کلانشهر از جمله منطقه 6 توکیو و اوزاکا صادر شد ، تأیید می کند.

بر اساس گزارش ها ، استان آیچی و استان گیفو ، جایی که وضعیت عفونت در حال بهبود است ، به عنوان مناطقی که صدور اورژانس در آن لغو می شود ، مورد بحث و بررسی قرار گرفته اند.

نخست وزیر یوشیهیده سوگا در تاریخ دوم اعلام کرد که مهلت صدور وضعیت اضطراری تا هفتم ماه آینده و سیاست افزایش متوالی مناطقی که عفونت بهبود یافته است ، بدون در نظر گرفتن مهلت قانونی ، تمدید می شود.

تعداد مبتلایان جدید در استان Aichi در پنجمین روز 86 نفر بود که در 4 روز کمتر از 100 نفر بود.

علاوه بر این ، به سومین تعداد افراد تازه آلوده در هر 1000000 نفر جمعیت در هفته گذشته ، 13 نفر در استان آیچی و 12 نفر در استان گیفو وجود دارد و وضعیت عفونت در حال بهبود است. شاخص هایی مانند استفاده از بستر در این دو منطقه نیز در راه است.

◎ هم اندیشی مطبوعات نیوز [email protected]

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *