[ad_1]
جامعه جهانی باید تلاش کند تا موشک بالستیک در کره شمالی را از بین ببرد
نگران ظلم به دموکراتها و اویغورهای هنگ کنگ
![]() |
[도쿄=AP/뉴시스]توشیمیتسو موتگی وزیر امور خارجه ژاپن (چپ) و نوبو کیشی وزیر دفاع در جلسه 2 + 2 وزیران خارجه و دفاع با دومنیک راب وزیر امور خارجه انگلیس و بن والاس وزیر دفاع در سومین کنفرانس ویدیویی در توکیو شرکت کردند. وزیر امور خارجه و وزیر دفاع ژاپن در مورد مذاکرات امنیتی 2 + 2 با وزرای خارجه و دفاع انگلیس از قانون جدید چین در مورد پلیس دریایی چین که دو روز زودتر لازم الاجرا شد ، ابراز نگرانی شدید کرد. بررسی کردم |
[도쿄=AP/뉴시스] گزارشگر یو سه جین = در گفتگوهای امنیتی 2 + 2 با وزیران خارجه و دفاع انگلیس در سوم ، وزیران خارجه و دفاع ژاپن ابراز نگرانی شدید در مورد قانون جدید پلیس دریایی چین کردند که پیش از دو روز لازم الاجرا شد ، و به سرعت تسلیحات خود را افزایش داد. چین برای بررسی.
توشیمیتسو موتگی ، وزیر خارجه ژاپن آن روز در یک نشست آنلاین گفت: “ژاپن سرعت و نظارت بر تأثیر قانون دریایی چین بر ژاپن را کاهش نمی دهد. این قانون به گونه ای استفاده می شود که نقض قوانین بین المللی است.” نه “، وی در برابر تقویت همکاری های امنیتی بین دو کشور تأکید کرد.”
ژاپن افزایش نفوذ و فعالیت های نظامی چین در منطقه را تهدیدی امنیتی قلمداد می کند و همکاری دفاعی را نه تنها با انگلستان بلکه با ایالات متحده ، استرالیا و کشورهای جنوب شرقی آسیا تقویت می کند.
قانون جدید چین در مورد پلیس دریایی این اختیار را به او می دهد تا در صورت نقض غیرقانونی حاکمیت ، حاکمیت یا صلاحیت توسط سازمان های خارجی یا افراد در دریا ، اقدامات لازم از جمله استفاده از سلاح را انجام دهد ، و احتمال درگیری با رقبا در منطقه.
قانون جدید پلیس دریایی همچنین امکان برچیدن سازه های ساخته شده در کشورهای دیگر در مناطق ادعایی چین و دستگیری کشتی های خارجی را دارد که به طور غیرقانونی وارد آبهای سرزمینی چین شده اند یا دستور خروج آنها را داده اند.
وزیر امور خارجه موتگی و وزیر دفاع کیشی نوبوو به وزیر امور خارجه انگلیس دومنیک رب و وزیر دفاع بن والیس گفتند: “من می خواهم نگرانی های شدید خود را در مورد قانون دریایی چین به اشتراک بگذارم.”
چین در حال افزایش فعالیت های گارد ساحلی در جزایر سنکاکو در دریای چین شرقی است ، جایی که ژاپن کنترل دارد ، اما چین همچنین ادعای حاکمیت دارد. چین همچنین ادعای حاکمیت بر کل دریای چین جنوبی را دارد.
فعالیت های گارد ساحلی چین باعث درگیری مکرر با گارد ساحلی ژاپن و نیروی هوایی می شود.
همچنین شناخته شده است که وزرای دو کشور در مورد راه های تعمیق همکاری در زمینه دفاع و امنیت بین ژاپن و انگلستان به منظور اطمینان از “چشم انداز آزاد و آزاد هند و اقیانوس آرام” که ژاپن علیه چین با ایالات متحده ، استرالیا و هند.
وزیر دفاع کیشی از برنامه های انگلیس برای اعزام اسکادران حمله ناو هواپیمابر به شرق آسیا در سال جاری به عنوان بخشی از تعهد انگلیس به شرق آسیا استقبال کرده است.
در همین حال ، خبرگزاری کیودو ژاپن نیز موضع خود را دوباره تأیید کرد که جامعه جهانی باید برای از بین بردن موشک های بالستیک کره شمالی و موارد مشابه در اجلاس ژاپن و انگلیس ، نیروهای خود را با هم متحد کند.
دو طرف همچنین توافق کردند که نگرانی های جدی در مورد سرکوب اقلیت های اویغور توسط دولت چین و دموکرات های هنگ کنگ وجود دارد.
◎ هم اندیشی مطبوعات نیوزیس [email protected]
[ad_2]