[ad_1]

به گزارش آسوشیتدپرس ، دولت پکن همچنین دلیل این امر را امتناع تایوان از پذیرش بخشی از چین اعلام کرد.
ژو فنلیان ، سخنگوی کابینه تایوان به خبرنگاران گفت: “ما با حضور تایوان در هرگونه توافق تجاری رسمی یا امضای یک قرارداد تجاری رسمی با ماهیت رسمی مخالفیم.”
اظهارات وی پس از آن بیان شد که ژائو لیجیانگ ، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت این کشور به شدت با هرگونه تماس رسمی بین تایوان و سایر کشورها و همچنین دسترسی تایوان به هر گونه توافق یا سازمانی با ماهیت رسمی مخالف است.
دولت تایپه از پکن انتظار دارد این کار را انجام دهد و می گوید وضعیت آن به عنوان دموکراسی و اقتصاد بازار باید به نفع تایوان باشد.
جان دنگ از تایوان در یک کنفرانس خبری گفت: “چین و تایوان سیستم های متفاوتی دارند.” ما یک اقتصاد بازار یکپارچه هستیم.
چین ادعا می کند که تایوان بخشی از قلمرو این کشور است و در صورت لزوم آن را با زور خواهد گرفت. پکن همچنین از به رسمیت شناختن دولت جزیره خودداری کرده و سخت در تلاش است تا دولت تسای اینگن ، رئیس جمهور تایوان را برای استقلال منزوی کند.
در 23 سپتامبر 2021 ، تایوان اعلام کرد که برای پیوستن به اصطلاح “توافقنامه مشارکت سرب و جامع بین دو کشور اقیانوس آرام” یک هفته پس از ارائه چنین درخواستی از سوی چین ، درخواست داده است.
استرالیا ، کانادا ، ژاپن ، مکزیک ، پرو ، سنگاپور و نیوزلند از دیگر اعضای گروه تجاری ساحل اقیانوس آرام هستند. بریتانیا نیز مذاکرات خود را برای پیوستن به این گروه پس از بریگز آغاز کرده است.
این گروه که ابتدا مشارکت اقیانوس آرام نامیده می شد ، در ابتدا توسط باراک اوباما ، رئیس جمهور سابق آمریکا طراحی شد. دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در سال 2017 از این توافق خارج شد و جو بایدن رئیس جمهور فعلی هنوز به آن ملحق نشده است.
چین و تایوان در اواسط جنگ داخلی پس از ورود حزب کمونیست چین در سال 1949 از هم جدا شدند. آنها روابط تجاری و سرمایه گذاری جدی داشتند ، اما هیچ رابطه رسمی نداشتند و پکن هنگام اعمال فشار دیپلماتیک و نظامی بر تایوان از عبارات تهدیدآمیز علیه تایوان استفاده کرد. به
[ad_2]