[ad_1]
ایران به دلیل تحریم های آمریکا پرداخت سهم سازمان ملل متحد را دشوار می کند … بحران رأی گیری
![]() |
[서울=뉴시스]سعید حتیوجاده ، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران. (عکس = وب سایت دولت ایران ضبط شده) 2021.01.18 |
[서울=뉴시스] خبرنگار لی کوک هیون لی جائه وو = وزارت امور خارجه ایران به یک بانک تجاری کره پیشنهاد کرده است که با استفاده از درآمد حاصل از صادرات روغن منجمد از ایران ، کمک های سازمان ملل را پرداخت کند. در پاسخ ، دولت کره اعلام کرد که در حال بررسی اقدامات احتمالی با سازمان ملل است.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایران ایرنا در هفدهم (به وقت محلی) ، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سعید هاتویجاده گفت واردات ایران به سازمان ملل در روزی که “دبیرکل سازمان ملل متحد آنتونی گوتچس درخواست رد صلاحیت موقت کرد درباره مشارکتهای ایران “. وی در توصیف تلاش های پرداخت ، به دارایی های منجمد در کره اشاره کرد.
وی گفت: “ایران سالانه هزینه های خود را به صورت ملایم به سازمان ملل پرداخت می کند ، اگرچه محدود به تحریم های مالی ایالات متحده است.” وی گفت: “این کار هنوز از طریق تصویب ، مذاکره و همکاری بانک مرکزی ایران در جریان است.”
هاتیجاده گفت: “ایران به سازمان ملل متحد اصرار دارد كه به دلیل سوice نیت ایالات متحده و سو mis استفاده از دارایی های ایران در صحنه بین المللی ، از بانك های آمریكایی به عنوان واسطه برای انتقال وجوه یا شورای امنیت سازمان ملل برای تأمین امنیت این انتقال استفاده نكند.” “گفتم. بانک های آمریکایی موظفند دارایی های ایران را تحت تحریم های دولت دونالد ترامپ مسدود کنند.
یک مقام وزارت امور خارجه گفت: “درست است که درخواستی از ایران وجود داشته است” در مورد پیشنهاد پرداخت کمک های سازمان ملل با استفاده از وجوه منجمد. “ما در داخل بحث می کنیم که آیا این یک پیشنهاد قابل قبول است یا خیر و ما در حال بررسی یک برنامه احتمالی با سازمان ملل هستیم. ”
گزارش شده است که میزان صادرات نفت خام 7 میلیارد دلاری (تقریباً 6/7 تریلیون KRW) به حساب KRW بانک مرکزی ایران مرتبط است که با Woori Bank و IBK بانک صنعتی افتتاح شده است. دولت به دنبال طرحی برای بازگرداندن برخی اقلام بشردوستانه مانند داروها و وسایل پزشکی به ایران با صادرات آنها بوده است ، اما دولت ایران بارها خواستار راه حل شده و گفته است که این در مقایسه با وجوه منجمد کاملا ناکافی است.
در همین حال ، دبیرکل گوترش در نامه اخیر خود به رئیس مجمع عمومی سازمان ملل گفت که 10 کشور از جمله ایران ، لیبی ، جمهوری آفریقای مرکزی ، سودان جنوبی ، کنگو و نیجر بدهی خود را به سازمان ملل افزایش می دهند و به طور موقت حق رأی را از آنها می گیرند. درخواست شده ایران می گوید 16255198 دلار به سازمان ملل بدهکار است.
◎ هم اندیشی مطبوعات نیوز [email protected] ، [email protected]
[ad_2]