[ad_1]

شفاف به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گفت: “جوانان ما پیشگامانی هستند که مردم برای ایجاد تغییر و اصلاحات به آنها متکی هستند ، با آگاهی ، ملی گرایی و اصرار شما برای ساختن آینده کشور در انتخابات.” تبدیل به یک تعطیلات ملی می شود.
نخست وزیر عراق در ادامه نوشت: شخصی را انتخاب کنید که از وحدت و حاکمیت ملی عراق و راه آن دفاع کند ، کسی که نماینده روح ملی گرایی عراق است ، وعده ما در 10 اکتبر برای ایجاد تغییر.
قرار است انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق یکشنبه آینده (10 اکتبر) برای انتخاب اعضای جدید پارلمان در چهار سال آینده برگزار شود.
کاظمی همچنین روز دوشنبه از کمیسیون عالی مستقل انتخابات (IEC) دیدن کرد و در جریان اجرای پنجمین شبیه سازی انتخابات قرار گرفت.
وی تاکید کرد: موفقیت پنجمین عملیات شبیه سازی انتخابات نشان دهنده آمادگی و آمادگی کامل برای انتخابات شفاف و عادلانه است که نشان دهنده خواسته های مردم عراق در آینده است.
نخست وزیر عراق تاکید کرد که دولت به تعهدات خود نسبت به مردم متعهد است و تمام اقدامات لازم را برای تسهیل کار کمیسیون انتخابات و تقویت دموکراسی انجام داده است و انتخابات آینده فرصتی تاریخی برای تغییر مسیر است.
وی با تأکید بر اینکه ما باید با هر نوع انتخاباتی برخورد جدی داشته باشیم ، گفت: “ما اجازه چنین چیزی را نمی دهیم و تخلفات و تخلفات نامزدها و احزاب دائماً تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند و کمیسیون مطابق قانون با آنها برخورد می کند.” کلاهبرداری
جمانا الگلای ، سخنگوی کمیسیون انتخابات عراق با بیان اینکه هیچ مانعی برای انتخابات وجود ندارد ، گفت: “15 میلیون رای دهنده عراقی رای خود را دریافت کرده اند و آخرین مهلت توزیع در عراق فردا (سه شنبه) است.”
الگلایی گفت رای دهندگان عراقی باید مطمئن باشند که رای وی در این انتخابات ایمن است.
وی تاکید کرد: نتایج انتخابات استان های مختلف در صفحه های بزرگ اعلام می شود.
شورای عالی قضایی عراق امروز تصمیم گرفت کمیته های قضایی در همه دادگاه های حوزه انتخابیه تشکیل دهد تا شکایات و گزارشات کمیته های امنیتی القدیمی را برای حفاظت از تمامیت انتخابات در برابر تخلفات احتمالی دریافت کند.
این شورا همچنین به دادگاهها دستور می دهد تا مراحل قانونی را علیه کسانی که تصاویر و پوسترهای نامزدهای پارلمان را از بین می برند ، افزایش داده و از اجرای بخشهای قبلی شورا اطمینان حاصل کنند.
پیش از این ، فرماندهی عملیاتی مشترک عراق با اشاره به مشارکت 250 هزار نیروی امنیتی در عملیات امنیتی انتخابات تاکید کرده بود که جاده ها در روز انتخابات باز است و هیچ محدودیتی در تردد وجود نخواهد داشت.
این فرماندهی همچنین اعلام کرد که در روزهای هشتم ، نهم و دهم این ماه نیروهای امنیتی به طور گسترده در کشور مستقر می شوند و همه نیروها در حالت آماده باش هستند و همچنین نیروهای ضد تروریسم و نیروهای ویژه ارتش برای مقابله با هرگونه شرایط اضطراری. شرایط در بالاترین سطح سطح آمادگی خواهد بود.
اتحادیه عرب امروز نیز در بیانیه ای اعلام کرد که به درخواست کمیسیون عالی انتخابات عراق در روند رصد انتخابات شرکت می کند.
اتحادیه گفت گروهی از ناظران یکشنبه شب برای ارزیابی جنبه های مختلف انتخابات ، از جمله کمپین های نامزدها ، رای گیری و شمارش ، وارد عراق شدند.
[ad_2]