[ad_1]
“این توافق نامه از اقدامات خاص در مورد نقض حقوق بشر جلوگیری می کند
چشم انداز رای گیری در پایان سال … عدم قطعیت تصویب
![]() |
[베이징=신화/뉴시스]شی جین پینگ ، رئیس جمهور چین در 14 سپتامبر یک نشست ویدیویی با رهبران اتحادیه اروپا در پکن ، چین برگزار می کند. 20/9/15 |
[서울=뉴시스] گزارشگر Ji-Ye Lee = پارلمان اروپا ، شاخه قانونگذاری اتحادیه اروپا (EU) ، نقض حقوق بشر در چین را مورد انتقاد قرار داد و از امضای توافق نامه سرمایه گذاری عمومی ابراز تأسف کرد.
پارلمان اروپا در بیانیه روز 21 (به وقت محلی) گفت که قطعنامه ای را در محکومیت سرکوب اردوگاه دموکرات ها در هنگ کنگ تصویب کرده است.
کنگره اصرار داشت که “نمایندگان و فعالان مخالف دموکرات در دو هفته اول سال 2021 در هنگ کنگ دستگیر شدند و همه آنها بلافاصله و بدون قید و شرط تحت قانون امنیت ملی هنگ کنگ بازداشت شدند”.
وی سپس خواستار آزادی کلیه معترضان و فعالان صلح مخالف در هنگ کنگ شد که به دلایل سیاسی از جمله جوشوا وونگ ، آگنس چوو و ایوان لام دستگیر شده بودند و آنها را به لغو اتهامات خود دعوت کرد.
از ژوئیه سال گذشته ، چین یک قانون امنیتی را برای اقدام علیه اقدامات ضد دولتی در هنگ کنگ و افزایش مجازات ها اجرا می کند.
پارلمان اروپا گفت: متأسفانه توافقنامه جامع سرمایه گذاری اخیر بین اتحادیه اروپا و چین (CAI) درخواست پارلمان مبنی بر استفاده از مذاکرات سرمایه گذاری به عنوان مبنای محافظت از درجه بالای خودمختاری هنگ کنگ را قبول نکرد.
پارلمان خاطرنشان کرد که “در حالی که ما برای دستیابی به توافق عجله داشتیم ، اما در مورد موارد جدی نقض حقوق بشر که هم اکنون در حال وقوع است ، اقدامی مشخص انجام ندادیم.”
در تاریخ 30 ماه گذشته ، کمیسیون اروپا ، وزارت اجرایی اتحادیه اروپا ، با امضای توافق نامه سرمایه گذاری با چین موافقت کرد. 7 سال از آغاز مذاکرات در سال 2014 می گذرد. دو طرف متعهد به گسترش دسترسی مشترک به بازار و اطمینان از رقابت عادلانه هستند.
تصویب پارلمان برای لازم الاجرا شدن این توافق نامه لازم است ، اما انتظار می رفت که پارلمان اروپا در مورد نقض حقوق بشر در چین مهار کند.
کشورهای مهم اروپایی بار دیگر س questionsالاتی را در مورد بحث و جدل در مورد نقض حقوق بشر در چین علیه اقلیت ها در مناطق خودمختار هنگ کنگ ، تبت و سین کیانگ مطرح کرده اند.
خبرگزاری فرانسه گفت که رای گیری پارلمان اروپا در اواخر سال جاری انتظار می رود و اینکه آیا تصویب با توجه به وضعیت سرکوب چینی ها علیه هنگ کنگ صورت می گیرد بسیار نامشخص است.
◎ هم اندیشی مطبوعات Newsis [email protected]
[ad_2]