[ad_1]
حزب دموکرات قطعنامه ای را برای پیگرد قانونی استیضاح مجلس نمایندگان رسمیت داد
![]() |
[워싱턴=AP/뉴시스]رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ. 20/2/2020 |
[런던=뉴시스] خبرنگار جی یی لی = حزب دموکرات ایالات متحده لایحه ای را برای استیضاح رئیس جمهور دونالد ترامپ در مجلس نمایندگان آمریکا آغاز کرده است.
براساس گزارش AP و CNN ، مجلس نمایندگان دموکرات رسماً قطعنامه ای را برای پیگرد قانونی استیضاح ترامپ آغاز کرده است.
بیانیه رئیس جمهور ترامپ “تحریک به جنگ داخلی” در ارتباط با حمله هفته گذشته کاپیتول به طرفداران ترامپ است.
در لایحه استیضاح به مشکلی اشاره شده بود که پرزیدنت ترامپ بارها نتایج انتخابات ریاست جمهوری را نادرست معرفی کرده و قبل از حمله معترضین به پایتخت ، سخنرانی کرده بود.
در لایحه استیضاح آمده است که “همه اینها رئیس جمهور ترامپ را به تهدیدی جدی برای سیستم های امنیتی و دولتی آمریکا تبدیل می کند.”
پیشنهاد استیضاح توسط سه عضو مجلس نمایندگان ، از جمله جیمی راسکین از حزب دموکرات ، رهبری شد و بیش از 210 نفر از وی حمایت کردند.
روز ششم ، طرفداران ترامپ با حمله به پایتخت ، گفتند که آنها مانع نتایج انتخابات کنگره می شوند.
از آن زمان ، در سیاست های آمریکا صدای فزاینده ای وجود دارد که نباید منتظر منقضی شدن دوره رئیس جمهور ترامپ باشد ، بلکه باید به ماده 25 اصلاحیه متوسل شود و بلافاصله آن را حذف کند.
ماده 25 اصلاحیه در صورت تشخیص عدم توانایی رئیس جمهور در انجام وظایف ، معاون رئیس جمهور را موظف به نمایندگی از رئیس جمهور ، با موافقت معاون رئیس جمهور و هیئت وزیران می کند.
حزب دموکرات بار دیگر هشدار داده است که اگر دولت به ماده 25 اصلاحیه متوسل نشود ، کنگره پیش خواهد رفت و خواستار استیضاح رئیس جمهور ترامپ خواهد شد.
حزب جمهوری خواه گفته است که استیضاح برخلاف درخواست جو بایدن برای اتحاد ، رئیس جمهور منتخب می تواند منجر به تفرقه بیشتر شود. با این حال ، برخی از قانونگذاران جمهوری خواه با استعفای زودهنگام ترامپ موافق هستند.
رئیس جمهور منتخب بایدن ، عضو حزب دموکرات ، از 20 ام آغاز به کار خواهد کرد. رئیس جمهور ترامپ 9 روز در سمت خود است.
◎ هم اندیشی مطبوعات Newsis [email protected]
[ad_2]