[ad_1]
طبق گزارش ها شفافشش محور این بیانیه به شرح زیر است:
1. هیئت های طرفین از تلاش ها و حسن نیت جمهوری اسلامی ایران برای اطمینان از صلح در افغانستان و مهمان نوازی ارائه شده استقبال می کنند.
2. دو طرف در مورد خطرات ادامه جنگ و خساراتی که به سلامت افغانستان وارد خواهد كرد ، توافق كردند و اظهار داشتند كه جنگ راه حل مسئله افغانستان نیست و باید برای دستیابی به راه حل سیاسی و مسالمت آمیز تلاش شود.
3- گفتگوها در فضایی صمیمانه انجام شد و در مورد کلیه موضوعات به تفصیل و صریح بحث و گفتگو شد.
4- هر دو طرف تصمیم گرفتند در جلسه بعدی ، که بلافاصله پس از امکان انجام خواهد شد ، در مورد موضوعاتی که نیاز به مشاوره و توضیح بیشتر دارند ، مانند مکانیسم انتقال از جنگ به صلح دائمی ، نظام اسلامی مورد توافق و چگونگی دستیابی به آن ، بحث کنند. . درج و قفل کنید.
5- طرفین جلسه تهران را فرصت و مبنای جدیدی برای تقویت راه حل سیاسی مسئله افغانستان می دانند.
6. هر دو طرف حملات به خانه ها ، دفاتر ، مساجد ، بیمارستان های مردم را که منجر به از دست دادن مردم و همچنین تخریب م institutionsسسات عمومی می شود ، به شدت محکوم می کنند و خواستار مجازات مرتکبان می شوند.
در جلسه گفتگوی بین افغانی نمایندگان دولت افغانستان ، شخصیت های بلندپایه جمهوری خواه و هیئت عالی رتبه سیاسی طالبان حضور داشتند.
ظریف در مراسم افتتاحیه بر آمادگی ایران برای تسهیل گفتگوی مداوم میان جناح های افغانستان برای حل بحران کنونی در این کشور تأکید کرد و بر تعهد جمهوری اسلامی در پیشبرد توسعه کلی افغانستان پس از صلح تأکید کرد.
هیئت جمهوری اسلامی افغانستان توسط یونس کانونی وزیر داخله پیشین و رئیس هیئت طالبان توسط عباس استانکزی ، معاون ستاد این گروه هدایت می شد.
کریم هورام ، ارشاد احمدی ، محمدالله بتاش ، ظاهر وحدت و سلام رحیمی اعضای یک هیئت سیاسی به سرپرستی یونس کانونی بودند که برای شرکت در جلسه از کابل به تهران آمده بودند.
[ad_2]