[ad_1]

طبق گزارش ها شفافسعد الحریری که وظیفه تشکیل کابینه جدید لبنان را در اول نوامبر 2016 داشت ، 9 ماه بعد در 15 ژوئیه (پنجشنبه گذشته) استعفا را اعلام کرد.+لبنان در اوضاع نامطلوب کنونی بار دیگر دچار آشفتگی شده است.

هاشم صفی الدین ، ​​رئیس شورای اجرایی حزب الله در لبنان ، روز جمعه در بیانیه ای گفت: “کسی که امروز لبنان را نابود کرد ، ایالات متحده است. همه رنجها در لبنان امروز به طور مستقیم یا غیر مستقیم توسط ایالات متحده ایجاد می شود.”

روزنامه الاحبار امروز (شنبه) در گزارشی درباره وقایع اخیر لبنان نوشت: الحریری پس از استعفای حریری از کابینه و به ویژه برکناری محتمل ترین فرد به جای وی وارد مرحله جدیدی از تقابل شد. نجیب میکاتی.

در این گزارش آمده است ، یک روز پس از استعفای الحریری ، نیروهای سیاسی لبنان رایزنی ها را برای معرفی معاون وی در میان فشارهای آمریکا و فرانسه برای سرعت بخشیدن به رایزنی ها و تشکیل دولت آغاز کردند. منابع مرتبط با بعبدا (کاخ ریاست جمهوری لبنان) پیش بینی می کنند که میشل عون رئیس جمهور لبنان از آغاز رایزنی های پارلمان در مورد انتخاب نخست وزیر روز دوشنبه (دو روز دیگر) خبر خواهد داد و احتمالاً رایزنی ها پس از بایرام ادهم انجام خواهد شد.

سپس الاحبار نوشت که فرانسوی ها قبل از 4 آگوست (سالگرد بمب گذاری در بندر بیروت) برای تشکیل یک دولت لبنان فشار می آورند و میشل عون پیامی از آمریکا و فرانسه دریافت کرده است که خواستار رایزنی سریع برای تشکیل دولت است ، بدون در نظر گرفتن از نام وزیران یا نخست وزیران. یک برنامه اصلاح خاص اعمال کنید.

در ادامه این گزارش آمده است كه در برابر فشار آمریكا و اروپا برای تسریع در تشكیل دولت ، جنگ سرد بین میشل عون (رئیس جمهور) و جبران باسیل ، رهبر حزب التیار الوطنی الحور (حرکت آزاد) ، از یک سو ادامه یافت و نبیح بری رئیس پارلمان است و سعد الحریری از سوی دیگر. منابع نزدیک به 8 مارس می گویند ریحان رایزنی با دو کاندیدای نخست وزیری ، فیصل کرمی و فواد محزومی را آغاز کرده است ، اما باری با این روش مخالف است زیرا معتقد است که این امر منجر به تنش در محافل اهل سنت می شود و تصمیم می گیرد که هرگونه تغییر باید با موافقت سعد باشد. الحریری

الاحبار افزود: باری معتقد است که یک راند به آون و باسیل باخته است و اجازه نمی دهد سود بیشتری کسب کنند. منابع مرتبط با عین التینا (دفتر مرکزی سخنگوی پارلمان لبنان) گفتند که باری از تغییر سعد الحریری در لیست کابینه “عمیقا ناراحت” شد و آن را مغایر توافق دانست. وی خواست که از تشکیل دولت دست نکشد و اصرار به ادامه معامله با رئیس جمهور داشت.

این گزارش می گوید در حالی که برجسته ترین نامزد معاون الحریری نجیب میکاتی و همچنین نبیح بری بود ، وی به الحریری اطلاع داد که نمی تواند سقف تعیین شده توسط الحریری را بپذیرد. او نخست وزیر نیست. با این حرکت ، میکاتی ، الحریری و باری اکنون کاندیدای دیگری را در نظر ندارند و یافتن فرد مناسب آسان نیست. تنها پیشنهاد جدی امروز ، بعد از میکاتی ، می تواند فیصل الکرمی باشد که آون و حزب الله با او مخالفت نمی کنند ، اما در صورت توافق ، این پروژه دیگری از حسن دیاب خواهد بود.

از طرف دیگر ، هواداران سعد الحریری پس از استعفا از کابینه ، به خیابان ها آمدند و راه ها را بستند. جوزف آون ، فرمانده ارتش لبنان گفت که اوضاع سیاسی و اجتماعی لبنان باعث تشدید تنش ها و بحران ها در این کشور شده است و افزود که ارتش اجازه هرج و مرج نخواهد داد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *