[ad_1]

بخشی از دستورالعمل “از طرف آمریکایی” … مشخص نیست که چه زمانی باید تحقق یابد

پیوند_انتخابی
[워싱턴=AP/뉴시스] جو بایدن ، رئیس جمهور ایالات متحده در 25 ام (به وقت محلی) به س questionsالات خبرنگاران پاسخ می دهد. 2021.01.26.

[서울=뉴시스] خبرنگار Nambitnara = رئیس جمهور آمریكا جو بایدن اعلام كرد كه اتومبیل ناوگان مورد استفاده آژانس های دولتی را به خودروهای برقی تولید شده در ایالات متحده تغییر خواهد داد.

بر اساس گزارش CNBC در تاریخ 25 ام (به وقت محلی) ، رئیس جمهور بایدن دستورالعمل “خرید آمریکایی” را امضا کرده است که هنگام تهیه کالا یا خدمات از سوی آژانس های فدرال ، اولویت ایالات متحده است.

در آن جلسه ، رئیس جمهور بایدن از برنامه خود برای جایگزینی ماشین ها و کامیون های سازمان های دولتی با وسایل نقلیه برقی ساخت آمریکا خبر داد. این بخشی از عمل دو آمریکایی است.

اجرای این طرح به زمان و زمان نیاز دارد و جزئیات آن فاش نشده است.

مشخص نیست که آیا طرح رئیس جمهور بایدن شامل وسایل نقلیه الکتریکی هیبریدی است که یک موتور احتراق داخلی موجود را با یک موتور الکتریکی ترکیب می کند. رئیس جمهور بایدن فقط گفت که معنای آن “وسیله نقلیه الکتریکی با Net Zero” است.

دوره انتقال نیز مشخص نشده است. اما رئیس جمهور بایدن گفت که این طرح به صنعت خودروی ایالات متحده کمک می کند ابتکار ایجاد 1 میلیون شغل جدید را به دست آورد.

علاوه بر این ، دستور اجرا مستلزم افزایش سهم قطعات ساخت ایالات متحده در وسایل نقلیه خریداری شده توسط دولت است. استانداردهای مدرن ایجاب می کند که حداقل 50٪ قطعات خودرو برای سازمان های دولتی در ایالات متحده تولید شود.

رئیس جمهور بایدن گفت: “آستانه 50٪ به اندازه کافی بالا نیست.” وی تأکید کرد که طبق دستورالعمل امضا شده در آن روز ، شرکت ها باید از قطعات ساخت ایالات متحده بیشتر استفاده کنند.

جنرال موتورز (جنرال موتورز) در بیانیه ای گفت: “قول رئیس جمهور بایدن برای حمایت از صنعت تولید آمریكا دلگرم كننده است” و “من مشتاقانه منتظر بررسی جزئیات دستور اداری هستم.”

فورد گفت: “ما معتقدیم كه سرمایه گذاری در ایالات متحده ، آمریكایی ها و کالاها و خدمات آمریكایی یك مأموریت ملی است.”

در حال حاضر تسلا ، جنرال موتورز و نیسان موتورز در ایالات متحده مشغول مونتاژ وسایل نقلیه الکتریکی هستند. فورد و دیگران نیز برنامه های تولید خود را در ایالات متحده فاش کرده اند.

◎ هم اندیشی مطبوعات نیوز نیوز@newsis.com

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *