[ad_1]
![]() |
[서울=뉴시스] |
[서울=뉴시스] خبرنگار لی جی وو = بانک مرکزی اروپا (ECB) نرخ بهره را در تاریخ 21 (به وقت محلی) به 0٪ مسدود کرد. وی همچنین تصمیم گرفت از سیاست های مالی گسترده پولی مانند خرید اوراق قرضه برای حمایت از واکنش کشورهای منطقه یورو در برابر شوک ویروس کرونا ویروس جدید حمایت کند (کرونا 19).
بانک مرکزی اروپا در تصمیمی که اندکی پس از بیست و یکمین نشست سیاست پولی در وب سایت خود قرار گرفت ، گفت: “جلسه سیاست پولی تصمیم گرفته است تا” موقعیت بسیار انعطاف پذیر سیاست پولی “را تأیید کند.
بانک مرکزی اروپا اعلام کرده است که نرخ بهره اصلی را به 0٪ می رساند. نرخ سود حاشیه ای وامها و سپرده ها نیز به ترتیب در 0.25٪ و -0.50٪ فعلی حفظ می شود. بانک مرکزی اروپا اعلام کرد انتظار دارد نرخ بهره مرجع در سطح زیر یا پایین باشد تا زمانی که پیش بینی تورم به 2٪ نزدیک شود.
بانک مرکزی اروپا اعلام کرد که برنامه خرید اضطراری همه گیر (PEPP) در کل 1.85 تریلیون یورو (حدود 2436 تریلیون 505.5 میلیارد درآمد کسب شده) را پشتیبانی می کند. بانک مرکزی اروپا اظهار داشت که حداقل تا پایان مارس 2022 یا تا پایان مرحله 19 بحران تاج به خرید خالص تحت PEPP ادامه خواهد داد.
بانک مرکزی اروپا همچنین تصمیم گرفته است که یک برنامه خرید دارایی (APP) 20 میلیارد یورو در ماه (تقریباً 273 تریلیون وون) را حفظ کند. بانک مرکزی اروپا گفته است که در صورت لزوم برای حفظ اثرات سیاسی ، خریدهای خالص APP ادامه خواهد داشت.
بانک مرکزی اروپا همچنین اعلام کرد که از طریق عملیات مجدد تأمین مالی خود به تأمین نقدینگی کافی ادامه خواهد داد. به ویژه ، برنامه وام بلند مدت هدفمند (TLTRO Ⅲ) به عنوان یک منبع جذاب بودجه برای حمایت از وام های شرکت ها و خانوارها به بانک ها باقی خواهد ماند.
بانک مرکزی اروپا همچنین در تصمیم سیاست پولی خود اظهار داشت که “جلسه سیاست پولی آماده است تا همه اقدامات را به روشی مناسب تنظیم کند تا اطمینان حاصل شود که تورم به طور مداوم مطابق با تعهد خود برای تعادل به سمت هدف خود حرکت می کند”.
بانک مرکزی اروپا در ساعت 14.30 بعد از ظهر همان روز برای توضیح مسائل مربوط به آن یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار خواهد کرد.
◎ هم اندیشی مطبوعات Newsis [email protected]
[ad_2]