[ad_1]

“کشیش کینگ نه تسلیم خشونت شده و نه پرچم خیانت را برافراشته است.”
پیش از این ، خانم میشل نیز با ذکر “پرچم خیانت” از معترضان انتقاد کرد.

پیوند_انتخابی
[플린트=AP/뉴시스] باراک اوباما ، رئیس جمهور پیشین ایالات متحده ، در سی و یکمین دوره (به وقت محلی) در حمایت از جو بایدن ، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ، در فلینت ، میشیگان ، ایالات متحده فعالیت می کند. 11/01/2020

[서울=뉴시스] گزارشگر شین یونگ وون = باراک اوباما ، رئیس جمهور پیشین ایالات متحده ، به گفته کشیش مارتین لوتر کینگ (MLK) ، “پدرخوانده جنبش حقوق مدنی سیاه پوستان” ، به طور غیرمستقیم از شورش های بی سابقه مجلس برای حمله به ششم انتقاد کرده است.

رئیس جمهور پیشین اوباما پستی را به همراه عکسی در نزدیکی بنای یادبود پادشاه در واشنگتن در هجدهم (به وقت محلی) ، روز MLK ، در توییتر منتشر کرد.

وی گفت: “تنها کسی که می تواند بپرسد آیا دموکراسی ما ارزش تکمیل دارد ، روحانی مارتین لوتر کینگ جونیور است.” با وجود آزمون های سوادآموزی ، او هرگز تسلیم خشونت نمی شود و هرگز پرچم خیانت را به اهتزاز در نمی آورد و کشور ما را نیز تسلیم نمی کند.

اظهارات رئیس جمهور اوباما در آن روز برای استقبال از پاستور کینگ بود ، اما در عین حال به نظر می رسد او به طور غیرمستقیم از شورش های بی سابقه در کنگره انتقاد می کند.

خانم میشل ، همسر رئیس جمهور سابق اوباما ، در 7 امین روز ، یک روز پس از حمله به کنگره ، در بیانیه ای “پرچم خیانت” را ذکر کرد.

در آن زمان او در بیانیه ای گفت: “من مثل شما معترضانی را دیده ام كه ​​در كنگره آمریكا ، سازمان یافته ، خشن و عصبانی از شکست در انتخابات محاصره كرده اند. آنها چوبه دار را بالا بردند و پرچم خیانت را به اهتزاز درآوردند. آنها در مركز دولت بودند. ایالات متحده. من محکوم کردم. ”

در شورش های پارلمان حامیان رئیس جمهور دونالد ترامپ در روز ششم ، پنج نفر ، از جمله یک افسر پلیس ، کشته شدند و به تمام قسمت های پایتخت آسیب دید. معترضین همچنین با پرچم ارتش کنفدراسیون ، که از برده داری دفاع می کرد و به یک نماد نژادپرستی تبدیل شد ، دستگیر شدند. این وضعیت رئیس جمهور ترامپ را به اتهام تحریک جنگ داخلی به محاکمه استیضاح سوق داد.

در همین حال ، رئیس جمهور پیشین اوباما و خانم میشل داوطلبانه در فیلادلفیا برای حمایت از قحطی با جیل بایدن ، که بانوی اول 20 ام خواهد شد ، حمایت می کنند. رئیس جمهور پیشین اوباما گفت: “ما نه تنها باید زندگی وی را در روز پادشاه جشن بگیریم ، بلکه باید از طریق خدمات ارزش های او را پاس بداریم.”

از طرف دیگر ، رئیس جمهور ترامپ و معاون رئیس جمهور مایک پنس در مجسمه رسمی روز ظاهر نخواهند شد. کاخ سفید هفته گذشته بیانیه ای را به افتخار کشیش کینگ صادر کرد.

◎ اخبار هم اندیشی مطبوعات نیوز [email protected]

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *