[ad_1]
امارات همچنین افتتاح سفارت در تل آویو را تأیید کرد
![]() |
[텔아비브=AP/뉴시스]در پانزدهم (به وقت محلی) ، کلمه “صلح” در تالار شهر تل آویو ، اسرائیل روشن شد. در آن روز ، اسرائیل “موافقت نامه ابراهیم” را با امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) و بحرین در کاخ سفید در ایالات متحده امضا کرد و کلمه “صلح” را به ترتیب به عبری ، عربی و انگلیسی در ساختمان تالار شهر تزئین کرد . 20/9/2020 |
[예루살렘=AP/뉴시스]خبرنگار یو سه جین = اسرائیل در 24 ام (به وقت محلی) اعلام کرد که پس از توافق در زمینه ایجاد روابط کامل دیپلماتیک با امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) سال گذشته از طریق داوری ایالات متحده ، سفارت خود را در امارات متحده عربی افتتاح کرده است.
وزارت خارجه اسرائیل گفت تا زمانی که سفارت دائمی تأسیس نشود ، در یک دفتر موقت خواهد بود. ایتان نای ، دیپلمات باتجربه اسرائیلی ، به عنوان اولین سفیر مسئولیت می پذیرد.
گابی اشکناجی ، وزیر امور خارجه اسرائیل گفت که افتتاح سفارت جدید روابط بین اسرائیل و امارات را تقویت می کند.
WAM گزارش داد ، کابینه امارات متحده عربی همچنین افتتاح سفارت در تل آویو ، اسرائیل را در روز 24 تصویب کرد.
از زمان برقراری روابط رسمی در سپتامبر سال گذشته ، دو کشور در حال حاضر مسیرهای مستقیم را باز کرده اند ، چندین بار هیئت تجاری را رد و بدل کرده اند و هزاران گردشگر اسرائیلی از امارات بازدید کرده اند.
در همین حال ، وزارت خارجه اسرائیل گفت اسرائیل به زودی یک نماینده علاقه در مراکش و یک کنسولگری در دبی افتتاح خواهد کرد. وی همچنین فاش کرد که این سفارت هفته ها در بحرین فعالیت کرده است.
◎ اخبار هم اندیشی مطبوعات نیوز [email protected]
[ad_2]