[ad_1]

پیوند_انتخابی
[아크라바=신화/뉴시스]در سیزدهم ماه گذشته (به وقت محلی) ، معترضین فلسطینی و سربازان اسرائیلی علیه شهرک های اسرائیلی در روستای آکرای ، شرق نابلس ، در کرانه غربی رود اردن جنگیدند. 2021.02.01

[서울=뉴시스] خبرنگار لی جائه وو = وزارت دفاع اسرائیل در سی و یکمین (به وقت محلی) اعلام کرد که با ارائه 5000 دوز واکسن جدید علیه عفونت ویروس کرونا (کرونا 19) به فلسطین توافق کرده است. گفته می شود اسرائیل سریعترین کشور در جهان است که واکسن COVID-19 را دریافت می کند ، اما به دلیل عدم تحویل واکسن به فلسطین اشغالی مورد انتقاد جامعه جهانی قرار گرفته است.

به گزارش آسوشیتدپرس و روزنامه اسرائیل تایمز (TOI) در سی و یکم ، بنی گانز وزیر دفاع اسرائیل گفت: “اسرائیل موافقت کرده است تا 5000 دوز واکسن کرونا 19 را برای اطمینان از مصونیت پرسنل پزشکی خط مقدم به فلسطین ارائه دهد.”

TOI گفت این اولین باری است که اسرائیل تأمین واکسن به فلسطین را تأیید می کند. با این حال ، کابینه وزیر دفاع اظهار داشت که تحویل واکسن ها صبح امروز تأیید شده است ، اما اطلاعات دقیق را در مورد زمان تحویل ارائه نداد. TOI گفت ، تشکیلات خودگردان فلسطین (PA) نیز توضیحی نداد.

AP گفت که PA 10.000 دوز برای واکسیناسیون خط اول کارکنان پزشکی در اسرائیل درخواست کرده است. AP همچنین گفت که به سوالات مربوط به اینکه آیا وزارت دفاع اسرائیل درخواست واکسیناسیون نوار غزه تحت کنترل حماس را داده است ، پاسخ نمی دهد.

اسرائیل با خرید واکسن COVID-19 از شرکتهای دارویی Pfizer و Modena در حال انجام یک کمپین تلقیح است. حدود 31 درصد از جمعیت اسرائیل با یک دوز واکسن واکسینه شده اند و 1.7 میلیون نفر با دو دوز واکسینه شده اند.

این کمپین شامل شهروندان عرب و فلسطینیان ساکن در بیت المقدس شرقی بود ، اما فلسطینیان ساکن کرانه باختری و غزه را از مطالعه خارج کرد. در کرانه باختری ، تشکیلات خودگردان از خودمختاری استفاده می کند ، در حالی که غزه تحت سلطه حماس است که برای مبارزه مسلحانه علیه اسرائیل تحت فشار است.

سازمان بهداشت جهانی از وجود عدم تعادل در سلامت در کرانه باختری اسرائیل و غزه ابراز نگرانی کرده است. گروه های بین المللی حقوق بشر و کارشناسان سازمان ملل نیز می گویند اسرائیل مسئول سلامت فلسطین است ، اما دولت اسرائیل با تعهد تشکیلات خودگردان برای واکسیناسیون بر اساس توافقنامه اسلو روبرو است.

تشکیلات خودگردان فلسطین در تلاش است تا از طریق مکانیسم Kobex ، اتحادیه واکسن به رهبری سازمان بهداشت جهانی (WHO) واکسن تهیه کند ، اما اوضاع به حدی کند است که تا اواسط سال جاری معرفی می شود.

فلسطین با ایالات متحده (مودنا) ، انگلستان (AstraZeneca) ، چین (Sinofarm) و روسیه (Sputnik V) توافق نامه های فردی دارد. AP گفت: برنامه واگذاری واکسن ها با برنامه ارائه شده توسط PA چندین بار به تأخیر افتاد. بیشتر واکسن ها به محض ورود در اواسط ماه آینده وارد می شوند.

مقامات بهداشت PA از رسانه های محلی در مورد مشکلات مالی شکایت داشتند که “همه شرکت ها 50 درصد پیش پرداخت می خواهند.” قرار بود هواپیمای 5000 طرفه اسپوتنیک V ، به نمایندگی از ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، دو هفته پیش به کرانه باختری برود ، اما ورود آنها به دلایل فنی به تأخیر افتاد.

◎ هم اندیشی مطبوعات Newsis [email protected]

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *